Zoekmachine Optimalisatie

Wat is het?

Zoekmachine Optimalisatie is ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachine Optimalisatie is een verzamelnaam voor verschillende technieken. Al deze technieken zijn gefocust op de vindbaarheid van de website in zoekmachines, voornamelijk Google. Zoekmachines geven websites een waarde, deze waarde wordt bepaald door drie pijlers: techniek, content en links. Deze pijlers vallen onder Zoekmachine Optimalisatie en bepalen hoe hoog jouw website in de organische (gratis) zoekresultaten vertoond wordt. Bij Kersvers Marketing zorgen wij met duurzame en doordachte SEO-strategieën voor optimale zichtbaarheid op relevante zoekwoorden in zoekmachines.

Waarom?

Jij bent ondernemer en gebruikt de website om klanten te werven, informatie te verstrekken of om producten te verkopen. Om de website te laten renderen moeten er uiteraard wel bezoekers op de website komen. Jouw (potentiële) klant is opzoek naar wat jij aanbiedt en gaat opzoek via zoekmachines, het zou natuurlijk zonde zijn als hij/zij jou niet kan vinden. Daarom is Zoekmachine Optimalisatie zo belangrijk, hiermee zorg jij voor een hoge positie in de zoekmachines en zal de (potentiële) klant jouw website vinden. Uiteraard zijn er ook advertentie mogelijkheden op zoekmachines met Zoekmachine Marketing, wij zullen samen kijken naar de juiste mix. De eerst stap naar een conversie is gezet!

Hoe doen wij dit?

Zoekmachine Optimalisatie is niet iets eenmaligs maar een doorlopend proces. Als er eenmaal een hoge positie is bereikt moet die natuurlijk wel behouden blijven. Na het optimaliseren van de techniek, content en de links controleren wij maandelijks de posities en rapporteren alle posities naar jou. Daarnaast geven wij advies in hoe de posities verbeterd kunnen worden of pakken wij dit zelf op. Wij zijn continu bezig met de website optimaal vindbaar houden in de zoekmachines.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem contact op