Zoekmachine Marketing

zoekmachine marketing almereMet Zoekmachine Marketing kun je gebruikers bereiken die gebruik maken van zoekmachine als Google en Bing en actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je adverteert op het exacte moment waarop een potentiële klant op zoek is naar jouw producten of diensten. Een beter moment kan je eigenlijk niet kiezen. Zoekmachine Marketing (ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd) is misschien wel het meest resultaatgerichte kanaal dat er bestaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een TV- of radio commercial of Display Advertising, ligt het initiatief immers bij de gebruiker. Zodoende weet je zeker dat hij of zij zich op dat moment ergens in het aankoopproces bevindt.

Het mooie van Zoekmachine Marketing is dat vrijwel alles meetbaar is. Zo kun je onder andere inzicht krijgen in hoe vaak je advertenties zijn vertoond, door welke zoekwoorden je advertenties geactiveerd zijn, hoeveel gebruikers er op je advertentie hebben geklikt en hoeveel verkopen of leads je gerealiseerd hebt. De exacte resultaten van iedere uitgegeven euro zijn terug te zien in de data. Maak je gebruik van Google Analytics, dan kun je onder andere inzichten krijgen in de acties de bezoekers van je website verder uitvoeren en welke pagina’s het meest bekeken worden. Op deze manier kun je tot waardevolle inzichten komen je en je campagnes beoordelen op basis van keiharde cijfers.

Zoekmachine Marketing kent een legio aan mogelijkheden en vereist de nodige kennis en ervaring. Alleen met een goede zoekwoord analyse en de juiste campagnestructuur zet je jouw marketing budget op een efficiënte manier in. Gelukkig is Kersvers op de hoogte van de meest recente mogelijkheden en hebben wij de benodigde kennis en ervaring!

Zoekmachine Marketing is voor veel ondernemingen de eerste stap naar online succes. Wil je weten welke kansen wij zien voor jouw onderneming? Wij staan er altijd voor open om gedachten uit te wisselen.

 

Uw campagnes en advertenties efficiënter inzetten?

Neem contact op