Waarom zo belangrijk?

De website is voor het behalen van goede resultaten erg belangrijk. Met marketing en SEO haal je de klanten naar jouw website, maar blijven je klanten daar uiteindelijk ook? Langzame websites of slechte gebruikerservaringen zijn redenen waardoor klanten jouw website weer verlaten. Dit kan onder andere liggen aan de hostingprovider, de ontwikkelaren of simpelweg een verouderde website. Laat ons een onderzoek doen naar de mogelijke knelputen in jouw website. Voor het onderzoek maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen om de snelheid, werking en veiligheid van jouw website te testen. Uit dit onderzoek blijkt of er enkel punten aangepast moeten worden, een volledige nieuwe website nodig is of dat we misschien wel een andere hostingprovider aanraden. Samen kijken wij naar de beste oplossing voor jouw situatie. Een greep uit de mogelijkheden vind je hieronder terug.

WordPress

Wil jij de inhoud van de website zelfstandig kunnen beheren? Dan is WordPress daarvoor een uitstekende keuze. WordPress is een wereldwijd bekend content management systeem (CMS). Het CMS van WordPress is opgezet om goed bruikbaar en beheersbaar te zijn voor niet-ontwikkelaars. Het aanpassen van de paginas op je website zullen, na enige begeliding, door jou goed beheersbaar zijn. Je krijgt ook zelf de mogelijkheid om blogs en paginas aan te maken. Mocht je er toch niet uitkomen kunnen we je uiteraard ondersteunen.

Web applicatie op maat

Wil jij complexe bedrijfsprocessen gaan regelen in een web applicatie? Dan kunnen we beter kijken naar een web applicatie op maat. Daarbij wordt een content management systeem (CMCS) gebouwd welke specifiek gericht is op jouw bedrijfsprocessen. Bij een web applicatie op maat is bijna alles mogelijk. Samen gaan wij de eisen en wensen bespreken die jij hebt voor de webapplicatie.

Mobiele Applicatie

Heb je een leuk idee voor een app? Of wil je een app ter ondersteuning/uitbreiding van jouw huidige product? Wij kunnen alle vormen en maten van apps ontwikkelen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit native of hybride apps. Bij native apps wordt er per platform (iOS/Android) een aparte app ontwikkeld. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de programmeertaal die het platform gebruikt (Java/Swift). Bij een hybride app wordt er één app ontwikkeld die werkt op beide platformen. Een native oplossing biedt meer mogelijkheden en snelheid in de applicatie maar komt vaak met de dubbele kosten. Samen met jou gaan wij de mogelijkheden bespreken die er zijn. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de wensen voor de app en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Hosting

Naast het ontwikkelen van een website of mobiele app regelen wij ook de hosting. De hosting is een erg belangrijk onderdeel van de oplossing. Als de hosting slecht geregeld en erg langzaam is wordt het lastig om je klanten tevreden te krijgen. Dit zorgt namelijk voor veel problemen of vertraging in het gebruik van jouw product. Daarnaast is een langzaam en slecht werkend product ook erg slecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt de snelheid en werking van je website als belangrijk punt meegenomen. Als de hosting niet goed wordt bijgehouden wordt deze, naast langzaam, ook nog onveilig. Daardoor groeit de kans dat je website gehackt wordt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze hosting volledig zelf te regelen. Wij zorgen dagelijks voor een controle op de hostingomgeving en houden daarbij de snelheid en mogelijke updates in de gaten.

 

Een snelle en effectieve website of app nodig?

Neem contact op