Kersvers Marketing V.O.F. is opgericht op één Januari 2017 te Almere. Kersvers Marketing is opgericht met als doel de online teamgenoot te zijn voor het midden-kleinbedrijf op het gebied van Zoekmachine Marketing, Social Marketing, Display Advertising en voor advies en ondersteuning op alle andere aspecten van online marketing. Kersvers Marketing wil voor ieder bedrijf – klein of groot – online marketing toegankelijk maken. Wij zorgen dat jouw bedrijf altijd een voorsprong heeft bij het waarmaken en overtreffen van jouw ambities. Kersvers Marketing biedt de kennis, innovatiekracht, enthousiasme en mentaliteit die nodig zijn om jouw doelen te realiseren.

Maar wie zijn wij? Kersvers Marketing bestaat uit twee enthousiaste online marketeers, Rob Terstall en Mitch Maasen. Zij hebben ondanks de jonge leeftijd veel ervaring en kennis binnen de verschillende aspecten van het online marketing landschap. Zo is Rob Terstall al een gerespecteerd online marketeer die al jaren werkzaam is in de wereld van de online marketing. Daarnaast is zijn kennis en talent niet onopgemerkt gebleven en heeft hij publicaties in één van de grootste Marketing magazines in de BeNeLux (Online Retailer) en de grootste Marketing community op het internet (Frankwatching). Een link naar zijn publicaties vind je onder het kopje “Blog”. Mitch Maasen is excellent afgestudeerd aan het HBO en momenteel master student Business Development and Entrepreneurship. Tijdens zijn studie is hij al snel in aanraking gekomen met Social Media Advertising wat resulteerde in het oprichten van zijn bedrijf SmartCharge in 2012 waarmee hij tweede werd in de landelijke YEN-competitie door het innovatief bereiken van zijn publiek. Mitch Maasen heeft veel kennis en ideeën op het gebied van ondernemen en zijn creatieve manier van denken en de capaciteit om verder te denken dan de rest zorgt voor een ideale combinatie met Rob Terstall. Deze combinatie zorgt ervoor dat zelfs met kleine budgetten erg grote resultaten behaald kunnen worden.

Beide teamgenoten vinden transparantie ontzettend belangrijk en daarom bij Kersvers Marketing geen onbegrijpelijke resultaten maar keiharde cijfers. Kersvers Marketing heeft een resultaatgerichte aanpak, of het nu gaat om het verbeteren van naamsbekendheid of verhogen van het aantal leads of verkopen. Kortom: Wie is Kersvers Marketing? Kersvers Marketing is de kers op de taart voor jouw bedrijf.

Tarieven

Basis

55/uur

Standaard

Kerspakket

50/uur

Vanaf 3 maanden

  • Kortlopende projecten
Doe mij die maar!

Kers op de taart

45/uur

Vanaf 6 maanden

  • Middellange termijn
Doe mij die maar!

Neem contact op