Over Kersvers Marketing

Kersvers Marketing is opgericht op één Januari 2017 te Almere. Het team bestaat uit twee enthousiaste online marketeers, Rob Terstall en Mitch Maasen. Beide professionals hebben hun eigen online specialismes. Zo is Rob Terstall een gerespecteerd online marketeer die al jaren werkzaam is in de wereld van de online marketing. Zijn kennis en kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven en heeft hij publicaties in één van de grootste Marketing magazines in de BeNeLux (Online Retailer), en de grootste Marketing community op het internet (Frankwatching).

Mitch Maasen is het aanspreekpunt punt van Kersvers Marketing. Hij is een expert op het gebied van online strategie. Hij heeft onder andere onderzoek gedaan naar de waarde van online marketing voor start-ups en is gast spreker aan de Universiteit Utrecht. Mitch Maasen heeft veel kennis en ideeën op het gebied van ondernemen en zijn creatieve manier van denken en handelen zorgt voor een ideale combinatie met Rob Terstall. Door deze combinatie wordt er met elke budget maximaal rendement gehaald uit de online activiteiten.

Missie

Kersvers Marketing is opgericht met als doel de online teamgenoot te zijn voor élk bedrijf, zowel klein als groot. Het dienstenpakket varieert van Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Machine OptimalisatieSocial MarketingDisplay Advertising tot Influencer Marketing. Ook wordt er advies gegeven op alle andere aspecten van online marketing. Kersvers Marketing zorgt dat jouw bedrijf altijd een voorsprong heeft bij het waarmaken en overtreffen van de ambities. Kersvers Marketing biedt de kennis, innovatiekracht, enthousiasme en mentaliteit die nodig zijn om jouw doelen te realiseren.

Visie

Élk budget doet mee, en met elk budget zijn er mooie resultaten mogelijk. Met Kersvers Marketing als online teamgenoot wordt de positie van elk organisatie verhoogt en versterkt.

Neem contact op