Word jij één van de ondernemers die deze unieke kans pakt? Meld je dan direct aan voor onze gratis proefperiode. Wij merken bij opdrachtgevers die nog niet bekend zijn met online marketing vaak een wat onzekere houding. Men is bang geld te verspillen, weet vaak niet wat online marketing precies inhoudt en weet zeker niet wat ze kunnen en mogen verwachten qua resultaten. In de huidige tijd – waarbij iedereen vrijwel altijd online is – is online marketing onmisbaar voor iedere onderneming. Je klanten bevinden zich immers ook online. Daarom willen wij jou de kans bieden om vrijblijvend kennis te maken met Kersvers en online marketing.

Het is goed om te realiseren dat online marketing geen magische truc is om zomaar even de omzet te vertienvoudigen. Het opbouwen van naamsbekendheid kost tijd (dat is offline niet anders) en er spelen altijd meerdere factoren mee die het succes van de online activiteiten bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prijs en de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Wat kunnen wij? Door onze ervaring met opdrachtgevers van verschillende formaten en binnen verschillende branches weten wij precies hoe we op een zo efficiënt mogelijke manier meer verkeer naar jouw website kunnen krijgen. Afhankelijk van het doel moet dit uiteindelijk resulteren in meer transactiesmeer offerte aanvragen of meer winkelbezoeken. Het mooie aan online marketing is dat alle resultaten meetbaar zijn. Dat wil zeggen dat je precies weet wat elke geïnvesteerde euro oplevert.

Om jou kennis te laten maken met online marketing en Kersvers Marketing bieden we je de kans om als ondernemer te profiteren van een gratis proefperiode. Dat wil zeggen dat wij onze kennis en expertise gedurende ca. 1 maand zonder tegenprestatie inzetten om jouw marketing budget zo effectief mogelijk in te zetten. Na die periode kunnen we samen evalueren in hoeverre wij de gewenste resultaten hebben behaald en of we samen verder gaan om nog mooiere resultaten neer te zetten.