Kersvers Marketing is de online teamgenoot voor het MKB. Onze online marketing diensten bestaan uit Zoekmachine Marketing, Social Marketing en Display Advertising. Aan de hand van de doelstellingen en situatie bepalen wij de ideale mix van online marketing kanalen om jouw verwachtingen te overtreffen. Samen tillen we jouw onderneming naar het volgende niveau.

Zoekmachine Marketing

Met Zoekmachine Marketing kun je gebruikers bereiken die gebruik maken van zoekmachine als Google en Bing en actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je bereikt de doelgroep door een advertentie te tonen wanneer de gebruiker een voor jou relevante zoekterm gebruikt. Zoekmachine marketing (ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd) is misschien wel het meest resultaatgerichte kanaal dat er bestaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een TV- of radio commercial, ligt het initiatief immers bij de gebruiker. Zodoende weet je zeker dat hij of zij zich op dat moment ergens in het aankoopproces bevindt. Lees meer..

Social Marketing

Veel sociale online platformen bieden adverteerders de mogelijkheid om hun boodschap te verspreiden. Facebook en Instagram bieden wat dit betreft de meeste mogelijkheden, maar ook op andere platformen als LinkedIn en Twitter is adverteren mogelijk. Social Marketing kan – wanneer het op de juiste manier wordt ingezet – een uiterst effectief marketing kanaal zijn. Op vrijwel geen enkel ander kanaal is de doelgroep targeting zo accuraat en effectief. Vrijwel alle data die een gebruiker (on)bewust opslaat kan gebruikt worden om doelgroepen samen te stellen. Dit maakt Social Marketing voor vrijwel iedere onderneming een kanaal om niet over het hoofd te zien. Lees meer..

Display Advertising

Display Advertising is een online alternatief voor traditionele push marketing kanalen als radio en TV. Met Display Advertising ligt het initiatief bij de adverteerder: de boodschap wordt aan de gebruiker getoond zonder dat hij of zij zich aan het oriënteren is in de producten of diensten van de adverteerder. Display is daarom een uitermate geschikt kanaal om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten of een nieuw product onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Lees meer..

Advies en ondersteuning

Wanneer je er voor kiest om een online onderneming te starten of je bestaande activiteiten uit te breiden naar het online speelveld zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Hoe zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is? Hoe kun je zien welke activiteiten bezoekers van jouw website uitvoeren? Zet je jouw AdWords budget wel effectief in? Is de gewenste customer journey ook duidelijk voor de klant? Bij Kersvers Marketing hebben wij de online kennis die nodig is om jou te helpen met dit soort vraagstukken. Naast advies en uitvoering van onze core business activiteiten kunnen we je ook ondersteuning bieden binnen alle andere online zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld SEO en Google Analytics. Lees meer..

Tarieven

Bij Kersvers Marketing is transparantie ons streven. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om onze tarieven op de website te tonen. Bij Kersvers Marketing hanteren wij een standaard uurtarief van €55,00 per uur Excl. BTW voor al onze online marketing diensten.

Maar hoeveel uur zijn jullie dan bezig? Deze vraag is vooraf altijd lastig te beantwoorden en verschilt per situatie. Afhankelijk van het aantal in te zetten kanalen en de grootte van de campagne(s) zijn wij doorgaans zo’n 2 tot 10 uur per maand bezig.

Klanten die voor langere tijd de samenwerking aan willen gaan profiteren van een leuk prijsvoordeel:

Basis

55/uur

Standaard

Kerspakket

50/uur

Vanaf 3 maanden

  • Kortlopende projecten
Doe mij die maar!

Kers op de taart

45/uur

Vanaf 6 maanden

  • Middellange termijn
Doe mij die maar!

Neem contact op