Kersvers Marketing is de online teamgenoot voor het MKB. Onze online marketing diensten bestaan uit Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie, Social Media Marketing. Display Advertising, Influencer Marketing en Web & App Development. Aan de hand van de doelstellingen en situatie bepalen wij de ideale mix van online marketing kanalen om jouw verwachtingen te overtreffen. Samen tillen we jouw onderneming naar het volgende niveau.

Zoekmachine Marketing

Met Zoekmachine Marketing kun je gebruikers bereiken die gebruik maken van zoekmachine als Google en Bing en actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je bereikt de doelgroep door een advertentie te tonen wanneer de gebruiker een voor jou relevante zoekterm gebruikt. Zoekmachine marketing (ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd) is misschien wel het meest resultaatgerichte kanaal dat er bestaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een TV- of radio commercial, ligt het initiatief immers bij de gebruiker. Zodoende weet je zeker dat hij of zij zich op dat moment ergens in het aankoopproces bevindt. Lees meer..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie, oftewel SEO is een medium om websites hoger te laten positioneren in de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door het optimaliseren van de website verhoogt de online zichtbaarheid van jouw website. De positie van een website in Google is gebaseerd op de content, autoriteit en techniek. Door middel van het optimaliseren van de website wordt de relevantie op gekozen zoekwoorden vergroot en daardoor stijgt de autoriteit van jouw website. Dit zorgt ervoor dat Google jouw website beter beoordeelt. Dit heeft als gevolg dat de website hoger in de zoekresultaten van Google komt voor bezoekers die opzoek zijn naar jouw diensten of producten. Lees meer..

Social Media Marketing

Veel sociale online platformen bieden adverteerders de mogelijkheid om hun boodschap te verspreiden. Facebook en Instagram bieden wat dit betreft de meeste mogelijkheden, maar ook op andere platformen als LinkedIn en Twitter is adverteren mogelijk. Social Media Marketing kan – wanneer het op de juiste manier wordt ingezet – een uiterst effectief marketing kanaal zijn. Op vrijwel geen enkel ander kanaal is de doelgroep targeting zo accuraat en effectief. Vrijwel alle data die een gebruiker (on)bewust opslaat kan gebruikt worden om doelgroepen samen te stellen. Dit maakt Social Marketing voor vrijwel iedere onderneming een kanaal om niet over het hoofd te zien. Lees meer..

Display Advertising

Display Advertising is een online alternatief voor traditionele push marketing kanalen als radio en TV. Met Display Advertising ligt het initiatief bij de adverteerder: de boodschap wordt aan de gebruiker getoond zonder dat hij of zij zich aan het oriënteren is in de producten of diensten van de adverteerder. Display is daarom een uitermate geschikt kanaal om de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten of een nieuw product onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Lees meer..

Influencer Marketing

Bij Influencer marketing oefent een persoon of groep, de ‘influencer’, invloed uit op het gedrag van de doelgroep. Deze influencers zijn vooral actief op alle social media kanalen en hebben vele volgers. Doordat er zoveel verschillende influencers zijn, en zij veel verschillende content publiceren waarin een bepaald product of dienst wordt vertoond, hebben zijn veel invloed op hun volgers via de verschillende social media kanalen. Eigenlijk is influencer marketing de mond-op-mond reclame van de huidige tijd. Iedereen is namelijk altijd en overal online. Lees meer..

Neem contact op